h

Nieuws uit 2022

13 juli 2022

Bijverdienen en giften in bijstand toegestaan

In de gemeente Land van Cuijk mogen mensen in de bijstand binnenkort wat geld bijverdienen of giften ontvangen zonder dat zij daarvoor financieel gekort worden. Een voorstel van de SP, GroenLinks/PvdA én Team Lokaal haalde in de gemeenteraad een meerderheid met steun van Liberaal Land van Cuijk, LPG Grave en D66.

Lees verder
12 juli 2022

Campagne kosten omlaag!

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen. Dit terwijl de economie groeit, grote bedrijven enorme winsten maken en de superrijken alleen maar rijker worden. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid en steeds meer problemen voor mensen.

Lees verder
12 maart 2022

Motie opvang Oekraïnse vluchtingen unaniem aangenomen.

Foto: SP

Op 11 maart jl. heeft de SP fracie Land van Cuijk een motie ingediend om het voormalige AZC in Stevensbeek/Overloon als opvang locatie te maken voor vluchtelingen uit Oekraïne.

Lees verder
2 maart 2022

In actie tegen de oorlog in Oekraïne

Op 5 maart gaat de SP naar het malieveld. Om 13.00uur begint de actoe Stop de oorlog tegen Oekraïne op het Malieveld in Den-Haag.

Lees verder
25 februari 2022

Cursus Politieke basisvorming.

Een scholing voor nieuwe SP-leden en voor leden die al langer lid zijn en hun politieke kennis opfrissen en/of willen uitbreiden. Deze cursus maakt je wegwijs in de politiek en kan als opstap dienen voor diverse binnen de partij.

Lees verder

U bent hier