h

Nieuws uit 2022

7 december 2022

Thema-avond SP: verlaag kosten en nationaliseer onze energie!

Foto: SP / SP

De SP Land van Cuijk organiseert op maandag 12 december een openbare thema bijeenkomst in het Doehuis in Cuijk over de steeds verder stijgende kosten en achterblijvende inkomens. Voormalig SP Tweede Kamerlid Henk van Gerven zal aanwezig zijn om te praten over de volkspetitie ‘Verlaag de kosten, nationaliseer onze energie’. Deze volkspetitie is ondertussen meer dan 55.000 keer getekend.

Lees verder
6 november 2022

Zorg? Mooier kan VGZ het niet maken…? De zorg is op!

Onderstaand bericht ontving de SP Land van Cuijk van een inwoner van onze gemeente:

Lees verder
20 oktober 2022

Hoge Raad doet al binnen 1 week uitspraak: UWV krijgt fikse tik op de vingers

Foto: SP

In een zaak van een vrouw uit Boxmeer heeft de Hoge Raad - zeer uitzonderlijk - vandaag binnen 1 week na de zitting uitspraak gedaan. Normaal is dat pas na 6 tot 8 weken na de zitting, maar in deze zaak was de Hoge Raad resoluut. Het UWV - dat de vrouw goedkeurde - krijgt daarmee een fikse tik op de vingers.

Lees verder
12 oktober 2022

Woorden, woorden en nog eens woorden...

Deze week was ons raadslid Bert Moeskops aan de beurt om vanuit de gemeenteraad een column te schrijven voor weekblad de Maasdriehoek:

Lees verder
23 september 2022

MFA Vierlingsbeek? Inspelen op toekomstplaatje

Donderdagavond vergaderde de commissie Inwoners over de keuze van een multifunctionele accommodatie in Vierlingsbeek. De discussie en onderzoeken lopen al sinds 2014. De SP Land van Cuijk vindt dat de gemeenteraad nu eindelijk eens de knoop moet doorhakken. De meerderheid van de gemeenteraad denkt daar anders over. Hier leest u de bijdrage en het standpunt van de SP Land van Cuijk, bij monde van raadslid Bert Moeskops.

Lees verder
13 juli 2022

Bijverdienen en giften in bijstand toegestaan

In de gemeente Land van Cuijk mogen mensen in de bijstand binnenkort wat geld bijverdienen of giften ontvangen zonder dat zij daarvoor financieel gekort worden. Een voorstel van de SP, GroenLinks/PvdA én Team Lokaal haalde in de gemeenteraad een meerderheid met steun van Liberaal Land van Cuijk, LPG Grave en D66.

Lees verder

Pagina's

U bent hier