h

Nieuws uit 2021

22 december 2021

Johan Koelman bedankt.

Foto: SP

Een mooi, bijzonder en leuk intervieuw met onze oud fractievoorzitter Johan Koelman.

Lees verder
18 december 2021

SP Land van Cuijk wenst u fijne feestdagen

Foto: SP

Het jaar 2021 is bijna ten einde. Hoe vind je de juiste woorden in een jaar waarin de wereld letterlijk op zijn kop stond? De offers waren voor ons allen groot. Van alle mensen die keihard hebben moeten werken tijdens de coronacrisis. De zorgmedewerkers, hulpverleners, chauffeurs en alle andere mensen die zo hard hebben gewerkt tijdens de crisis. Maar ook de mensen die noodgedwongen moesten thuiswerken of die geen baan meer hadden.

Lees verder
24 oktober 2021

Zonnige campagnedag tijdens koopzondag in Cuijk

Foto: SP

Tijdens een zonovergoten koopzondag in Cuijk hebben wij wederom campagne gevoerd. Veel mensen kunnen bereiken en mooie gesprekken gevoerd. Wij hebben ons verhaal goed en duidelijk kunnen overbrengen.

Lees verder
12 oktober 2021

Bewoners Hazeleger verrast door Lilian Marijnissen

Foto: SP

Samen met Lilian Marijnissen, onze Bregje van Lieshout en Bert Moeskops zijn wij bij een aantal bewoners langs geweest om hen een hart onder de riem te steken.

Lees verder
9 oktober 2021

Aftrap campagne SP Land van Cuijk

Foto: SP

In Land van Cuijk zijn over een maand herindelingsverkiezingen. Samen met SP'ers waren we vandaag in het centrum van Cuijk te vinden om in gesprek te gaan met mensen. Op 24 november mogen zij naar de stembus. De SP vindt het belangrijk dat mensen goede zorg krijgen, er genoeg betaalbare huizen zijn en mensen kunnen wonen in een veilige buurt. Ook vertelden veel mensen ons dat het afgeschafte schoolzwemmen weer terug moet komen. Ook maken veel mensen zich zorgen dat, door de herindeling, voorzieningen uit de kernen verdwijnen.

Lees verder
25 september 2021

Campagne voeren het kan en mag weer.

Foto: SP

Vandaag in het centrum van Boxmeer flyers en gadgets uitgedeeld. en wat zijn we blij iedereen te kunnen en mogen spreken. De SP is een partij van op de straat en voor de mensen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier