h

Nieuws uit 2018

30 december 2018

SP Boxmeer wenst u een SPetterend en knallend 2019

Foto: SP

Op 29 december deelden wij onze welbekende nieuwsjaarswens en de versgebakken kerstkransjes weer uit. Een traditie die inmiddels al voor de 15e keer wordt gehouden.

Lees verder
18 december 2018

Twijfel over de herindeling; wat SP Boxmeer betreft niet, raadpleeg de burgers hierover.

Foto: De persgroep nederland / de gelderlander Maasland

Voorlopig geen gemeente Land van Cuijk omdat Grave en Mill & Sint Hubert zo ver nog niet zijn. Maar omdat de 'hoge' heren en dames van de gemeenten Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis toch persé samen willen hebben ze de BCA gemeente bedacht.

Lees verder
14 december 2018

Coalitie trekt eigen plan, SP buitenspel;

Foto: SP

Dit terwijl de coalitie toch anders deed vermoeden, er zou een
raadsprogramma worden opgesteld waarin overeenkomende punten van alle politieke partijen zouden worden opgenomen. Het raadsprogramma zou door middel van een 2 daagse raadsconferentie en de begrotingsvergadering worden vastgesteld.

Lees verder
12 december 2018

'Ik sta weer met m'n poten in de klei'

Foto: De persgroep nederland / de gelderlander

De jaarwisseling. Wat maakte 2018 memorabel? Een serie verhalen waarin we terugblikken en vooruitkijken aan de hand van de grote en kleine gebeurtenissen. Emile Roemer is een jaar weg uit de landelijke politiek en kijkt zelf vooral met trots terug op zijn woelige carrière in Den Haag. Inmiddels is hij waarnemend burgemeester in Heerlen.

Lees verder
1 december 2018

Top 15 kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen vandaag gekozen

Foto: SP

Op zaterdag 1 december 2018, tijdens de regionale conferentie voor alle SP-afdelingen in Noord-Brabant heeft de Brabantse SP de kandidatenlijst kunnen vaststellen. Door een wijziging in de kandidaten lijst betekende dit voor alle leden op de voorlopige kandidatenlijst dat zij alle 1 plek zouden opschuiven. Na een stemronde waar ieder SP lid (behalve de kandidaten zelf) zijn of haar stem kon uitbrengen is er unaniem gekozen voor de voorgedragen kandidaten en het opschuiven van 1 plek.

Lees verder
14 november 2018

Wat een geweldige feestavond hebben wij als afdeling gehad.

Foto: Chantal Brands

Op 10 november organiseerde SP Boxmeer haar 40 jarige jubileum feest.
Het feest werd gehouden in Pub Esser. Een feest voor iedereen en waar men meer dan welkom was. En dat is meer dan gelukt. Wat een fantastische avond. Een avond waar wij als SP Boxmeer op
terug kijken met een warm gevoel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier