h

Weer meer hulpvragen voor de SP Hulpdienst in 2016

23 januari 2017

Weer meer hulpvragen voor de SP Hulpdienst in 2016

Foto: SP
SP Boxmeer heeft in 2016 wéér meer hulpvragen gehad dan in de voorgaande jaren. Het lijkt er dus sterk op dat er het afgelopen jaar weer meer mensen in de problemen zijn gekomen. Er wordt wel geroepen dat het beter gaat met Nederland maar dat is helaas niet voor iedereen het geval.

Wat zou het toch mooi zijn als er een tijd zou komen dat alle instanties pro-actief reageren en hun clientèle zo goed zouden helpen dat er geen hulp meer van de SP Hulpdienst nodig zouden zijn. De vrees is echter dat dit er niet van zal komen.

Zonder de belangeloze inzet van onze hulpdienstmedewerkers was het de hulpdienst zeker niet gelukt alle vragen te behandelen. We danken de medewerkers dan ook voor hun tomeloze inzet.

Het totale overzicht van de verleende hulp vindt u in het jaarverslag van de SP Hulpdienst. (Zie link hieronder.)

U bent hier