h

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

9 april 2018

“SP pleitte voor motorblok SP - CDA met een derde partij, maar helaas door het CDA buitengesloten voor coalite".

Bij de onderhandelingen in Boxmeer pleitte de SP voor een coalitie met in ieder geval de twee grootste partijen SP en CDA. Dat zou volgens Johan Koelman het beste recht doen aan de uitslag. Naast deze twee partijen, die samen al een meerderheid hebben, zou een derde partij voor een verbreding kunnen zorgen.

Lees verder
22 maart 2018

SP Boxmeer blijft met 5 zetels in de raad van Boxmeer.

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

Na een zeer goede en sterke campagne was het woensdagavond 21 maart een spannende avond voor het hele team van SP Boxmeer. Zou de SP beloond worden voor hun harde werk? Zou SP de stemmen krijgen die het verdient? Uiteindelijk werd na 22.15uur een voorlopige uitslag bekend gemaakt. SP Boxmeer is even groot gebleven als na 2014. Met 5 zetels zit SP Boxmeer geworteld in de gemeente Boxmeer. Ondanks dat dit een voorlopige uitslag is, zijn wij als SP heel dankbaar voor dit mooie en geweldige resultaat.

Lees verder
16 maart 2018

Wij stellen aan u voor: Rob Leenders

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

Rob heeft als “Bierkoerier Boxmeer” al veel bekendheid gekregen en is onze jongste nieuwe aanwinst op de lijst. Hij heeft een duidelijk beeld wat jongeren in de gemeente bezig houdt. Er ontbreekt nu een jongerencentrum voor de doelgroep 15 tot 18 jaar. Het huidige jongerencentrum is gericht op een doelgroep van 12 tot 15 jaar.

Lees verder
14 maart 2018

Wij stellen aan u voor: Johan Koelman

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

Johan Koelman, 50 jaar, getrouwd, 1 dochter en woonachtig in Boxmeer, is wederom lijsttrekker voor de SP. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringen is Johan nu werkzaam bij de Gelderlander als distributeur in de omgeving van Gennep. Johan besteedt veel tijd om de wijken en dorpen in te gaan om met inwoners in gesprek te gaan en waa rnodig in actie te komen.

Lees verder
11 maart 2018

Steenstraat Boxmeer kleurt ROOD.

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

Afgelopen zaterdag 10 maart kleurde de Steenstraat volledig ROOD. Wij  als SP Boxmeer hebben een geweldige energieke actiedag beleefd met veel muziek- en dans spektakel! Leuke en inspirerende gesprekken gevoerd met het winkelend publiek waarbij we hen hopelijk hebben kunnen motiveren om op 21 maart te gaan stemmen op SP Boxmeer.

Lees verder
11 maart 2018

Wij stellen aan u voor: Alexander Küppers

Foto: SP

Alexander heeft een frisse kijk op de Boxmeerse politiek. Alexander woonde tot voor kort in Wilbertoord.

Lees verder
9 maart 2018

Wij stellen aan u voor: Dennis Roemer

Foto: SP

Dennis Roemer ja een 2e Roemer telt de lijst van SP Boxmeer. Dennis is onder velen bekend als een van de zwemleraren van Boxmeer.

Lees verder
5 maart 2018

Wij stellen aan u voor: Jan van Densen

Foto: SP

Jan kent de zorg als zorgverlener en als onderwijzer. Hierdoor heeft Jan een frisse kijk op wat er kan en moet veranderen op gebieden zoals de zorg en het onderwijs.

Lees verder
2 maart 2018

SP Boxmeer start actie Hansa kaart!

Foto: SP
Afgelopen zaterdag starte SP Boxmeer een actie omtrent Hansa. Als SP gaan wij de komende weken bij de inwoners langs de deuren om mensen een ansichtkaart te laten invullen. De inwoners hebben recht op dat de gehele waarheid boven tafel komt. Dit moet geen doofpot affaire worden als het aan de SP ligt.
 
SP Boxmeer is vanaf het begin bezig geweest om openheid over dit dossier te verkrijgen. Dat het hele verhaal, alle gesprekken, brieven, afspraken, overleggen met en onderling tussen de Wethouders en de Raadsleden etc. duidelijk wordt voor iedereen.
 
Waarom is er niets met de voor informatie gedaan? Wat is er fout gegaan? Welke informatie is niet gedeeld met de raadsleden? Welke stappen zijn verkeerd genomen? Hoe kan het dat deze klucht blijft voortbestaan?! 
 

Ook de SP zat enige tijd in het college waarin Hansa speelde en aan de orde kwam. Als SP Boxmeer zijn wij van mening dat ook onze oud Wethouders en Raadsleden gehoord dienen te worden. Daar is alle bereidheid en medewerking toe! Onze (oud) Wethouders en (oud) Raadsleden hebben niets te verbergen.

Lees verder
28 februari 2018

Wij stellen aan u voor: Jo Wijnen

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

Jo weet als voormalig pastoraal werker wat er leeft onder de mensen. Doordat Jo jaren lang met iedereen heeft gesproken, ondersteuning heeft geboden en een luisterend oor heeft geboden is Jo onze ''stille wateren en diepe gronden''.

Lees verder

Pagina's

U bent hier