h

Steenstraat Boxmeer kleurt ROOD.

11 maart 2018

Steenstraat Boxmeer kleurt ROOD.

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

Afgelopen zaterdag 10 maart kleurde de Steenstraat volledig ROOD. Wij  als SP Boxmeer hebben een geweldige energieke actiedag beleefd met veel muziek- en dans spektakel! Leuke en inspirerende gesprekken gevoerd met het winkelend publiek waarbij we hen hopelijk hebben kunnen motiveren om op 21 maart te gaan stemmen op SP Boxmeer.

                       

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

Tijdens deze actie dag deelde wij de nodige gadets uit. Werd het winkelde publiek verwend met heerlijke cake en kon men genieten van muziek wat werd verzorgd door Mark Van Berlo. De Békse Klinkertjes zorgde voor een speciaal ingestudeerde dans voor SP Boxmeer.

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

                                               

Foto: SP Boxmeer / SP fotograaf

Kijk voor de optredens op:

https://www.facebook.com/sp.boxmeer.1/videos/1438169706306010/

U bent hier