h

Blog Mariella van Wijnen-Heijs

15 juni 2015

Oproep aan alle inwoners van de gemeente Boxmeer.

Graag kom ik in contact met zorg- & welzijnsorganisaties en/of verenigingen of clubjes in de gemeente Boxmeer die mij willen laten zien hoe ze werken, wat er speelt, waar behoeftes liggen en wat ze graag anders of verbeterd willen zien in de gemeente Boxmeer.

Lees verder
16 september 2014

Wandelen met Raadslid Mariëlla van Wijnen - Boxmeer Noord

Op 9 september ben ik voor een raadsleden wandeling met Marcelino Thuis van Radius op pad geweest om Boxmeer Noord te bekijken. We hebben voornamelijk door de deelwijken: Bakelgeert Noord en de Hollesteeg gelopen. Doel voor mij was om meer inzicht te krijgen in de problematiek van Boxmeer Noord.

Lees verder
5 september 2014

Wandelen met Raadslid Mariëlla van Wijnen - Vortum-Mullem

Eind augustus 2014 heb ik, Mariëlla van Wijnen Heijs een wandeling gemaakt met afgevaardigden van de dorpsraad van Vortum-Mullem. Samen met Willemien Roelofs en Petra Broeders heb ik een rondje gemaakt door Vortum-Mullem. Hierbij heb ik onder andere uitleg gekregen over de werking van de dorpsraad en heb ik ook gehoord wat de zorgen van de burgers aldaar zijn zoals woningbouw, krimp basisonderwijs en het gemeenschapshuis.

Lees verder
23 juli 2014

Wandelen met Raadslid Mariëlla van Wijnen - Holthees

22 juli heb ik een geweldige wandelervaring gehad in Holthees. Twee leden van de wijkraad Holthees-Smakt hadden de handschoen opgepakt en hebben mij in ruim 2 uur tijd hun werkelijk schitterende Holthees laten zien. Zowel de bebouwde kom als het buitengebied, en de provinciale grenspaal.

Lees verder

U bent hier