h

Wandelen met Raadslid Mariëlla van Wijnen - Vortum-Mullem

5 september 2014

Wandelen met Raadslid Mariëlla van Wijnen - Vortum-Mullem

Eind augustus 2014 heb ik, Mariëlla van Wijnen Heijs een wandeling gemaakt met afgevaardigden van de dorpsraad van Vortum-Mullem. Samen met Willemien Roelofs en Petra Broeders heb ik een rondje gemaakt door Vortum-Mullem. Hierbij heb ik onder andere uitleg gekregen over de werking van de dorpsraad en heb ik ook gehoord wat de zorgen van de burgers aldaar zijn zoals woningbouw, krimp basisonderwijs en het gemeenschapshuis.

Het was een constructief gesprek wat we al lopende voerden. Vortum-Mullem voelt als een warm bad, er heerst mijn inziens een sterke saamhorigheid binnen het dorp. Hierbij heb ik veel informatie gekregen en ik heb dingen bezichtigd waar ik tot op heden nog niet van gehoord of gezien had zoals het Laarzenpad, de visvijver [Forellen], het hondenclubterrein, en nog een groot trapveld wat bij de hondenclub ligt.

Ook heb ik vernomen dat er op 12 oktober 2014 een diensten en goederen veiling is t.b.v. een goed doel in Afrika. Hiervoor kan iedereen nog een dienst of een voorwerp om te veilen inbrengen, aanmelden kan bij de dorpsraad.

Kortom het was een boeiende wandeling die me vele inzichten in het dorp Vortum-Mullem heeft gegeven.

zie ook de website van de dorpsraad: www.vortum-mullem.info

Mariëlla van Wijnen - Heijs, raadslid SP Boxmeer

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier