h

Johan Koelman wederom unaniem gekozen tot lijsttrekker van SP Boxmeer:

17 november 2017

Johan Koelman wederom unaniem gekozen tot lijsttrekker van SP Boxmeer:

Foto: SP Boxmeer / SP

Bij de komende verkiezingen voor de gemeenteraad op woensdag 21 maart 2018 wordt de lijst van de Socialistische partij (SP) aangevoerd door Johan Koelman.

Johan is op de afgelopen ledenvergadering van donderdagavond jl. unaniem gekozen tot lijsttrekker van SP Boxmeer. Johan zal strijdbaar en vol goede moed de aanstaande verkiezingsstrijd tegemoet gaan.

        

Foto: SP Boxmeer / SP

Het rijk heeft stevig beknibbelt op o.a. thuiszorg, dagbesteding en sociale voorzieningen. Tevens heeft Johan Koelman en de SP fractie zich op meer belangrijke punten binnen deze prachtige gemeente Boxmeer ingezet. Denkende hierbij aan: Huurwoningen, natuur en milieu, referendum, openheid geven over o.a. Hansa aan de mensen die wonen in de gemeente Boxmeer en de verkeersveiligheid. ''Niet iedereen is mondig genoeg of durft tegen de gevestigde orde in te gaan. De SP durft kritisch te blijven, daar waar het nodig is.Je hebt een sociale partij als de SP dus meer en harder nodig dan ooit om deze belangrijke zaken in stand te houden''. aldus Johan Koelman.

SP Boxmeer is blij met een gedreven, gepassioneerde en vooral kritische liijsttrekker. Vol strijdbaarheid op naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

U bent hier