h

Burgers wìllen HANSA openbaar!

24 april 2016

Burgers wìllen HANSA openbaar!

Nog nooit heeft de SP zoveel bijval gekregen voor een actie als de handtekeningenactie om het HANSA-dossier openbaar te maken.

Vaak wordt verweten dat de politiek te weinig naar de burger gaat. De SP is elke maand onder de burgers te vinden. Nu met een vooraf aangekondigde handtekeningenactie. Nog nooit hebben we meegemaakt dat mensen letterlijk op ons staan te wachten om een actie te steunen. Nog nooit hebben we meegemaakt dat mensen ons achterna rijden omdat ze ons gemist hebben in het dorp waar we net daarvoor nog stonden. Mensen hebben vooraf kennis genomen van onze actie en doelbewust naar de plekken gekomen waar we stonden.

Uw signaal is overduidelijk. Het hele HANSA-dossier moet openbaar, te beginnen met het haalbaarheids-onderzoek waar de burgers € 750.000 voor hebben betaald.

Heeft u ons toch gemist? U kunt ook digitaal nog een handtekening plaatsen. Ga naar https://boxmeer.sp.nl/form/sp-roept-burger-op-maak-hansa-openbaar en teken de petitie.

Ook kijken we nog hoe we nog meer handtekeningen kunnen ophalen in uw dorp, maar zelf nu al mag deze gemeenteraad het signaal niet meer negeren. Het college heeft alle tijd gehad om zaken op orde te krijgen en de juridische haken en ogen boven te brengen. Hierin wordt schromelijk gefaald. De raad moet dit nog dit jaar openbaar maken!

Reacties

Maak het dossier openbaar.

Reactie toevoegen

U bent hier