h

Wederom een 'Hansa' BV failliet

25 maart 2015

Wederom een 'Hansa' BV failliet

Gisteren is wederom een BV van de 'Hansa' initiatiefnemers failliet verklaard. Ditmaal gaat het om 3 C Clinics B.V. de contractpartij voor de aankoop van de grond voor de oncologische kliniek.  Een maand geleden heeft de SP al vragen gesteld over het faillissement van een andere BV. Dezelfde vragen zouden we nu weer kunnen stellen over deze BV.

Inmiddels zou er bezwaar aangetekend zijn tegen het faillissement van 3 C CLinics B.V. Het is dus even afwachten wat dit voor gevolgen heeft voor het doorgaan van Hansa.

De wethouder vraagt zich af of er nog een lichtpuntje is. De scepsis over de doorgang is door dit nieuwe faillissement niet minder geworden. Wel blijft de SP van mening dat het oncologisch ziekenhuis goed zou zijn voor Boxmeer en de werkgelegenheid.

U bent hier