h

Inspirerende bijeenkomst Dunya

8 maart 2014

Inspirerende bijeenkomst Dunya

Op vrijdagavond 7 maart was het bij het internationale vrouwencentrum Dunya in Boxmeer een waar genoegen bij de viering van de internationale vrouwendag. Vrouwelijke politici van diverse pluimage waren uitgenodigd.

Als inleiding werd het een en ander uitgelegd waar gemeentelijke politiek nu eigenlijk over gaat. Alle politieke functies en bijbehorende verantwoordelijkheden zijn de lokale politica zelf besproken en toegelicht. Aansluitend was er een workshop Zumba, waarbij alle vrouwen even heerlijk konden bewegen. In de pauze heb ik met diverse aanwezige vrouwen kunnen praten. Na de pauze kon iedereen genieten van een schitterende modeshow met feestelijke creaties uit diverse culturen, met veel flair gebracht door de eigen mannequins van Dunya.

Ik ben erg blij dat zoveel vrouwen zich thuisvoelen bij Dunya. En ik ben er trots op dat al deze vrouwen hier in de gemeente Boxmeer hun steentje bijdragen aan een fijne sociale samenleving en ons een blik gunden in hun culturele achtergrond. Ik heb veel inspiratie opgedaan voor mijn aanstaand werk als (burger)raadslid. Dames van Dunya, bedankt dat ik erbij mocht zijn.

                                                  Mariella van Wijnen-Heijs

 

Reactie toevoegen

U bent hier