h

Het vernieuwde SP-team uit de startblokken

23 december 2013

Het vernieuwde SP-team uit de startblokken

Afgelopen zaterdag heeft het vernieuwde SP-team zich warm gedraaid in het centrum van Boxmeer. Johan Koelman, de nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 was 's middags in het centrum van Boxmeer. Samen met zijn team van nieuwelingen en oud gedienden werden zoals elk jaar weer kaarten, kerstkransjes en de beste wensen aan het winkelende publiek uitgedeeld. Deze werden dan ook dankbaar aangenomen.

Tijdens deze geslaagde activiteit sloot ook SP kopman Emile Roemer zich nog even aan om met het publiek te praten en iedereen het beste te wensen voor 2014. Volgende week zaterdag zal de SP zich met éénzelfde actie ook nog laten zien in o.a. Overloon en Vierlingsbeek. Tot slot wenst de SP iedereen een strijdbaar en 100% sociaal 2014.

Reactie toevoegen

U bent hier