h

SPonsje ziet het levenslicht

27 september 2011

SPonsje ziet het levenslicht

Wellicht heb je ze al zien hangen. De eerste affiches getekend met SPonsje, het bekende schuursponsje van de SP. De eerste SPonsje actie wil de aandacht vestigen op het tekort aan fietsenrekken in en nabij het centrum van Boxmeer. En er zullen er nog meer volgen.

Onlangs zag SPonsje het levenslicht. Niet geboren in het Maasziekenhuis op Sterckwijck maar ontsproten uit het creatieve brein van de leden van de SP afdeling Boxmeer. SPonsje wil de aandacht vestigen op misstanden en andere zaken in de gemeente Boxmeer (en daarbuiten).

Of het nu gaat om sociale woningbouw, bezuinigingen, openbare ruimtes of zoals in de eerste SPonsje actie het tekort aan fietsenrekken, SPonsje zal hierover haar ongezouten mening geven. Door middel van posters, sociale media en deze website zal haar mening naar buiten gebracht worden.

Heb je interesse om hieraan mee te werken door te posters te plakken of zelf nieuwe SPonsjes te verzinnen, of heb je tips of onderwerpen waar SPonsje haar pijlen op kan richten, neem dan contact met ons op.

U bent hier