h

Bliksembezoek Emile Roemer in ‘zijn’gemeente Boxmeer

7 juni 2010

Bliksembezoek Emile Roemer in ‘zijn’gemeente Boxmeer

Boxmeer – Op 5 juni jl. bracht Emile Roemer, lijsttrekker van de SP, een bliksembezoek aan Boxmeer. Het hele winkelcentrum stond in het teken van de SP en Emile, ‘onze man in Den Haag’. De SP-band ‘SPic&SPan’ zorgde voor live-muziek, er waren veel SP-ers op de been druk met het uitdelen van ballonnen, kinderboeken, folders en sponsjes. Voor de fotocompilatie klik op onderstaande foto.

De publieke belangstelling was groot, binnen no time waren alle kinderboeken (ruim 100 st.) uitgedeeld aan ouders met kinderen. Ook zijn er maar liefst 1200 sponsjes uitgedeeld met een laatste dag kaart. Een goed resultaat.
ROOD, de jongerenafdeling van de SP, was ook vertegenwoordigd. Ze hadden speciale gasten uit Denemarken meegenomen om hun te laten zien hoe de SP in Nederland campagne voert.

Als afsluiting van zijn bezoek heeft Emile een heuse SP-tomaat, van super-formaat, op een verkiezingsbord ‘geslagen’. Daarna was het haasje-rep-je naar Utrecht, hij werd daar verwacht in het programma ‘Spijkers met koppen’. En Emile zou Emile niet zijn als hij ook aan dat programma een extra tintje heeft gegegeven.
We kunnen terugkijken op een zeer bijzondere en geslaagde laatste campagnedag.
Woensdagavond sluiten we de campagneperiode af in Amsterdam. Vanuit Boxmeer vertrekken we dan met een bus naar de Rode Hoed, om daar samen met Emile en veel SP’ers uit heel het land de uitslag af te wachten, met voor de SP hopelijk een goed resultaat.

U bent hier