h

'Boxmeerse' Emile nu landelijk op kop

25 april 2010

'Boxmeerse' Emile nu landelijk op kop

SAMBEEK/AMSTERDAM - Tijdens het landelijk partijcongres zaterdag 24 april is de 'Boxmeerse' SP-politicus en oud-wethouder Emile Roemer uit Sambeek met grote meerderheid van stemmen gekozen tot landelijk lijsttrekker van de SP voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 9 juni. "Maak de SP groot, trek daarmee de PvdA naar links, jaag Balkenende uit het Torentje en laat de VVD er vooral niet inkomen, zo luidde zijn boodschap aan de kiezer.Uit 'zijn' gemeente Boxmeer was een grote delegatie van de plaatselijke SP-afdeling afgereisd naar Amsterdam naar de voormalige Stork-fabriek (wat een mooie connectie met Boxmeer) aan de IJhaven.

De SP Boxmeer was met een grote delegatie op het congres aanwezig; een deel daarvan ging met hem op de speciale congresfoto.

Roemer gaf op tal van beleidsterreinen inhoudelijk aan hoe met een grote schoonmaak in Nederland met de SP gekomen kan worden tot een beter Nederland voor minder geld.
Voor de hele toespraak tot het SP-congres van Emile Roemer KLIK HIER.
.

U bent hier