h

Jessica Demper

0485-785078

Mijn naam is Jessica Demper. Ik ben 35 jaar en woon nu ruim 10 jaar samen met mijn partner in Boxmeer. En ben de trotse moeder van een zoon.  Ben wel een echte Brabander maar voorheen woonachtend in Etten-Leur. Voor de liefde naar Boxmeer verhuisd en heb daar geen minuut spijt van om in deze prachtige gemeente te mogen wonen.

Mijn beroep is verzorgende IG. Ik heb vele jaren met plezier in de thuiszorg gewerkt. Na de verhuizing naar Boxmeer ben ik gaan werken bij het Sint Anna. Met heel veel plezier en passie heb ik daar gewerkt. Helaas door een ziekte heb ik moeten besluiten om te stoppen met werken, en ben ik nu volledig arbeidsongeschikt.

Mijn hobby's zijn erg veelzijdig. Maar mijn grootste hobby is toch wel koken en bakken. Ik bak graag taarten in alle vormen en maten. Voor alle gelegenheden denk hierbij aan: verjaardag, afscheid, jubileum of gewoon zomaar.

Voor mij staat de SP als een partij met een duidelijke visie. De SP staat ook voor iedereen klaar. Ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of beroep. Iedereen is gelijkwaardig. Dat is wat mij aanspreekt in de SP en wat mij heeft doen besluiten om mij actief in te gaan zetten voor de partij. Ook al heb ik een handicap en moet ik spaarzaam omgaan met mijn energie, ik ben niet in alles afgeschreven en kan dus voor de SP de taak organisatie secretaris op me nemen. Met mijn jaren ervaringen in verschillende zorg aspecten kan ik de fractie ondersteunen m.b.t. zorg en welzijn.

U bent hier