h

Energieke SP: Noord-Brabant is van ons allemaal!

14 januari 2023

Energieke SP: Noord-Brabant is van ons allemaal!

Onder de titel: ‘Brabant is van ons allemaal!’, gaat voert SP Noord-Brabant campagne met de ervaren lijsttrekker Nico Heijmans.  

'Dit kan de provincie wel!'

Het programma ‘Brabant is van ons allemaal!’ zet in op het terugnemen van bevoegdheden van Provinciale Staten. Waar het onbedoelde motto vaak bijna lijkt ‘Daar gaat de provincie niet over’ is de strekking van de SP Noord-Brabant ‘Dit kan de provincie wél’. Met ideeën als het oprichten van provinciale energiebedrijven, groene daken, zonne-energie voor iedere inwoner die dit wil en het terugnemen van het regionaal OV-bedrijf, wil de Brabantse SP dat de inwoners van Brabant weer grip krijgen op de provincie. 

Top 10 kanidaten Brabant

De top tien van de Brabantse SP wordt gekenmerkt door een mix van ervaren krachten en jonge nieuwe talenten. Huidige Bossche lijsttrekker Nico Heijmans neemt jaren aan ervaring mee, gevolgd door Geldrops huidige Statenlid Irma Koopman die haar strepen in de Staten heeft verdiend de afgelopen periode en op nummer drie de Bredase Oscar van Raak die als jong, nieuw talent op de lijst staat. De top tien gaat met het programma ‘Brabant is van ons allemaal’ de verkiezingen en de campagnetijd in.

 

Reactie toevoegen

U bent hier