h

Bregje van Lieshout lijsttrekker voor SP Land van Cuijck

16 september 2021

Bregje van Lieshout lijsttrekker voor SP Land van Cuijck

Foto: Maurits / Fotograaf SP

Vol trots kunnen wij meedelen dat Bregje van Lieshout onze lijsttrekker voor SP Land van Cuijck wordt. 

Tijdens een goed bezochte Algemene Ledenvergadering van de nieuwe SP afdeling Land van Cuijk in Boxmeer is Bregje van Lieshout (42) unaniem door de leden gekozen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. 

Lijsttrekker Bregje van Lieshout voert haar fractie al twee raadsvergadering in de gemeenteraad van Cuijk aan en ze doet dat met veel inzet en enthousiasme. Ondanks dat de duidelijke boodschap die zij vanuit haar partij te melden heeft, speelt zij in de Cuijkse raad vaak een verbindende rol. 

In de nieuwe gemeente Land van Cuijk hoopt zij er met een ruime fractie te zijn voor de mensen die in de bureaucratische wereld van wetten en regels ten onder dreigen te gaan of die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bregje van Lieshout daarover: 'Ik wil er niet alleen in de raad, maar een SP- er is ook zichtbaar op straat. Ik wil luisteren naar de mensen die vaak niet gehoord worden en hun stem zijn in de gemeenteraad. 

Reactie toevoegen

U bent hier