h

SP Land van Cuijk komt op voor huurders.

13 maart 2021

SP Land van Cuijk komt op voor huurders.

Foto: SP

Al een half jaar zet de SP afdeling Land Van Cuijk zich in voor de bewoners van huurwoningen in het Hazeleger in Cuijk.  Achterstallig onderhoud wat zelfs leidt tot gevaarlijke situaties, is dé grote klacht van de bewoners. Slechte isolatie, schimmel in de woning en slecht onderhoud van badkamer en keuken zijn veel voorkomende mankementen. Onveilige trappen in huis veroorzaken zelfs gevaarlijke situaties. 

Dat alles heeft geleid tot het opstellen van een zwartboek dat is aangeboden aan de verhuurmakelaar vb&t. Na veel moeite is het zwartboek neergelegd op het bureau van de makelaar, maar een reactie is nog niet ontvangen.  

 

Samen met de gedupeerde bewoners overweegt de SP vervolgstappen

In Dé Cuijkse Krant De Stier komt in week 11 onderstaand persbericht

U bent hier