h

Complete verse maaltijden bereiden voor de voedselbank Land van Cuijk

25 april 2020

Complete verse maaltijden bereiden voor de voedselbank Land van Cuijk

Foto: SP Boxmeer / Theo Weenink

Het Coronavirus heeft al lange tijd onze maatschappij in zijn greep.  Mensen en gezinnen in armoede en afhankelijk zijn van de voedselbank Land van Cuijk merken dat de voedselpakketten kleiner worden. Helaas ook dat er minder verse producten in het pakket aanwezig zijn.

Daarom hebben wij van de afdelingen SP Boxmeer en Cuijk actie
ondernomen: Wij gaan in deze moeilijke tijden verse maaltijden koken. En geven deze maaltijden teruggekoeld af aan de voedselbank Land van Cuijk. Zij verzorgen dan de uitgifte hiervan. Onze voorzitter Theo Weenink (ex chef-kok van beroep) kan dus super lekker koken en organisatie secretaris Jessica Demper ( hobby kok) verzorgen deze maaltijden.

Afgelopen donderdag (23 april 2020) hebben wij een flink aantal complete maaltijden nasi- roerbakgroenten- satévlees en satésaus  aan de  voedselbank Land van Cuijk gedoneerd.

Foto: SP Boxmeer / Theo Weenink

Een actie waarbij SP Boxmeer en Cuijk de handen ineen hebben geslagen en zorgen beide afdelingen voor producten en financiële steun.

Hierdoor kunnen wij nogmaals koken voor de voedselbank. Volgende week dinsdagavond zullen wij wederom gaan koken. Wij gaan een complete maaltijd spaghetti bolongnese incl. verse groenten.

Dit allemaal kunnen wij niet alleen. Wij krijgen een keuken en koelcel ter beschikking gesteld. Daarnaast heeft een plaatselijke onderneming die zelf getroffen is door het coronavirus ook geholpen mensen van een lekker drankje te voorzien. Een ondernemer met een hart van goud. 

Wij zijn dankbaar dat wij deze bijdrage kunnen leveren.

Houd vol en blijf gezond!

SP Boxmeer en Cuijk.

Reactie toevoegen

U bent hier