h

afscheid van een raadslid en tegelijk installatie van een nieuw raadslid en burgerraadslid

12 december 2019

afscheid van een raadslid en tegelijk installatie van een nieuw raadslid en burgerraadslid

Foto: SP

Afgelopen donderdag 12 december heeft SP Boxmeer afscheid genomen van Jo Wijnen. Door privéomstandigheden heeft Jo helaas moeten besluiten om zijn functie als raadslid neer te leggen. Wij bedanken Jo voor zijn inzet, goede input en bevlogenheid.

Ons nieuwe raadslid Jaap van Densen is diezelfde avond geïnstalleerd door de burgermeester. Wij kennen Jaap als een energieke, strijdlustige en gedreven persoon. Wij wensen Jaap veel succes toe in zijn nieuwe functie.

Foto: SP
Foto: SP

En vanaf donderdag heeft SP Boxmeer er weer een burgerraadslid bij. José Lichteveld zal deze functie vanaf nu gaan invullen. Ook José wensen wij succes!

U bent hier