h

Melddag vocht en schimmel goed bezocht

19 september 2019

Melddag vocht en schimmel goed bezocht

Foto: SP

De melddag op 15 september in de Valuwe was een groot succes. We hebben weer met veel bewoners gesproken over schimmelproblematiek. Onder het genot van een kopje koffie werd het gesprek aangegaan. Voor de kinderen was er limonade en een springkussen.

Wat opvalt is dat mensen met plezier in de wijk wonen, maar dat velen last hebben van schimmel. Bij een aantal woningen is het wel aangepakt, maar voor de meeste mensen is het lastig om in hun eentje iets gedaan te krijgen. Ons doel was om mensen te vinden die het GEZAMENLIJK aan willen pakken, en dat is gelukt. De SP is ook blij dat Liberaal Land van Cuijk en de huurdersbelangenvereniging zich bij deze actie hebben aangesloten. Samen staan we sterk! (wordt vervolgd)

Reactie toevoegen

U bent hier