h

Rob Leenders neemt afscheid als raadslid:

6 juni 2019

Rob Leenders neemt afscheid als raadslid:

Met veel genoegen heb ik me het afgelopen jaar als
Raadslid, en daarvoor enkele jaren als Burgerraadslid, voor SP Boxmeer mogen inzetten.

Helaas is deze functie voor mij (voorlopig) niet te combineren vanwege de onverwachte zwangerschap van mijn partner. Rond half juli verwachten we onze kleine. Het Raadswerk is in combinatie met mijn fulltime werk als vrachtwagenchauffeur, mantelzorger en aanstaande papa niet meer te combineren.

 

Ik blijf zeer zeker verbonden aan SP Boxmeer: voorlopig even iets meer op de achtergrond als bestuurslid en fractie achterban. We weten nooit hoe de toekomst zal verlopen, wellicht verwelkom ik u later wederom als Burger- of Raadslid. Bij deze bedank ik alle collega fractie leden,  (Burger) Raadsleden, college B&W, griffie medewerkers en de ambtenaren van de gemeente
Boxmeer voor de prettige samenwerking.

 

Alle inwoners van de gemeente Boxmeer bedankt voor het vertrouwen dat u me hebt gegeven door op mij te stemmen en de input die u gaf voor een nog beter leefbare en mooie gemeente Boxmeer, wellicht tot ziens!

 

Met vriendelijke groet,

Rob Leenders

 

 
 

U bent hier