h

Werkbezoek IBN Cuijk

23 april 2019

Werkbezoek IBN Cuijk

Foto: IBN1 / Cuijk

Ons raadslid Mariella van Wijnen-Heijs is op 14 april 2019 op werkbezoek geweest bij IBN Cuijk. IBN biedt kansen aan mensen die het zonder een steuntje in de rug niet redden op de arbeidsmarkt. IBN doet veel meer dan de medewerkers van de groenvoorziening die u in ons straatbeeld aantreft. Het werkaanbod kan zijn:
-Verpakken van materialen dit kan betekenen dat er inpak werk is maar ook het ompakwerk valt hieronder.
- Werken in het groen onderhoud.
- Montage werk zoals het monteren van geavanceerde delen van koffiezet apparaten en en luchtbevochtigingsapparatuur en nog veel ander montage werk.
- IBN is ook actief binnen horeca, het schoonmaakwerk en nog vele andere takken van werkzaamheden.

Al deze werkzaamheden worden  ofwel binnen IBN zelf op bij een werkgever op locatie uitgevoerd, onder begeleiding / of verantwoording van een werkbegeleider.

Foto: IBN2 / Cuijk

IBN levert mijn inziens hooggekwalificeerd werk af. IBN is altijd op zoek naar nieuwe kansen in werk bij bedrijven op de werkvloer, of bij IBN op locatie in Cuijk. Niets is zo vervelend voor de IBN medewerkers als een dag thuiszitten omdat er tijdelijk even geen werk is. 

Bent u een bedrijf wat wil starten met sociaal werk, of meer werk wilt uitbesteden aan IBN, neem dan zeker contact met ze op.
https://www.ibn.nl/

Mariella van Wijnen-Heijs
raadslid SP Boxmeer

U bent hier