h

Tot hier en niet verder.

18 maart 2019

Tot hier en niet verder.

Foto: SP

Wij zijn voor het behoud van de natuur in onze gemeente en het gehele Land van Cuijk. Nog meer snelweg door ons gebied bestrijden we dan ook ten zeerste. Tuurlijk, dat er wat gedaan moet worden aan de verkeersdrukte onderstrepen wij ook. Er zijn al goede aanpassingen gedaan zoals een vernieuwd stuk van de N264 tussen Haps en Sint Hubert en de renovatie van de N324 tussen Grave en Oss. Om toch te zorgen voor een goede Oost-West verbinding zijn we voor verdere aanpassingen van de N264 zoals een grotere (turbo) rotonde in Sint Hubert en een nieuwe rondweg om Sint Hubert heen.

 

Wat betreft de problematiek op de A73 zien wij op het stuk tussen Venlo
en Nijmegen de introductie van spitsstroken zitten; op deze manier
behoud je toch veel groen en zorg je er tegelijkertijd voor dat het
verkeer over een derde baan kan. Wanneer de spitsstroken niet in gebruik
zijn, pleiten we voor meer inhaalverboden voor vrachtwagens.

#NuSP #rechtvaardigheid #PS2019

U bent hier