h

Ledenvergadering SP Boxmeer

6 september 2018

Ledenvergadering SP Boxmeer

Foto: SP

Tijdens de ledenvergadering van 4 september werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zonder inzet van de leden, op welke manier dan ook, geen SP Boxmeer!

Daarnaast is er tijdens deze avond gestemd over een gedeeltelijk nieuw bestuur. Als SP Boxmeer mogen wij met trots vertellen dat de verjonging bij het bestuur heeft plaats gevonden. Hier waren de leden van SP Boxmeer erg blij mee. Uiteindelijk zijn de jeugd en/of de jong volwassenen de toekomst.

Naast de bestaande bestuursleden Winfried Bosters, Theo Weenink, Johan Koelman en Jessica Demper zijn er nu 3 nieuwe frisse bestuursleden toegevoegd. Allen unaniem gekozen. Dennis Roemer, Nynke Roemer en Wilbur van den Hoven.

#hulpdienst #folderen #kascommissie #aktie #postersplakken #aanbellen #de wijkenin #regelen #organiseren #40jaarSPBoxmeer #demonstreren #oppositie #sociaal #gelijkwaardigheid

U bent hier