h

Voorbereidingen in volle gang!

28 juli 2018

Voorbereidingen in volle gang!

Foto: SP

De voorbereidingen voor Daags na de Tour zijn in volle gang. De auto zit inmiddels vol met onze vertrouwde sponsjes. Maar dit jaar pakken wij extra uit met leuke, ludieke gadgets voor iedere leeftijd.
Het wordt 30 juli een fantastische dag!

Het weer ziet er fantastisch uit en mede dankzij de super prestaties van onze Nederlandse wielrenners zal het een druk bezochte ''Daags na de Tour'' worden. Wat kunnen wij als Nederland trots zijn op de mannen en vrouwen van de Tour. Zowel bij de de vrouwen Tour als de mannen Tour hebben ze successen behaald.

Zien wij u ook op 30 juli vanaf 18.30uur tijdens de reclame karavaan?
#40jaar #spboxmeer #voorbereidingen #sponsjes #daagsnadetour2018 #reclamekaravaan #30juli

U bent hier