h

Burgerraadsleden Jaap en Alexander geinstalleerd.

15 juni 2018

Burgerraadsleden Jaap en Alexander geinstalleerd.

Foto: SP

Donderdagavond tijdens de raadsvergaderin van 14-6-2018 werden Jaap en Alexander benoemd tot Burgerraadslid voor SP Boxmeer. Om mee te praten tijdens commissievergaderingen over wat er beter kan in de Gemeente Boxmeer.

Beide zijn een meerwaarde voor SP Boxmeer. Allebei met verschillende capaciteiten. Jaap zal zich voor een groot gedeelte in gaan zetten op de volgende onderwerpen:
Huurwoningen, koopwoningen en starterswoning de bouw hiervan maar ook het onderhoud van de huurwoningen in Boxmeer. Natuur, Recreatie en Toerisme. Jongeren en het belang van jeugd in onze prachtige gemeente.

Alexander zal zich gaan richten op o.a. het open en eerlijk communiceren vanuit de gemeente. Het transparant zijn als bestuurlijk orgaan. Daarbij wil Alexander zich gaan richten op ruimtelijke ordening.

Foto: SP

Ook leuk om te zien dat alle partijen met nieuwe, en ook een aantal jongere Burgerraadsleden kwam. Nu zijn alle wethouders, raadsleden en burgerraadsleden voorlopig allemaal benoemd, en kan er gewerkt worden aan een leefbaar en vooral een sociale gemeente Boxmeer!

Wij wensen Jaap en Alexander ontzettend veel plezier! Wij zijn blij hun te mogen verwelkomen in onze fractie en sterk team.

 

U bent hier