h

Bedankt Mariella:

16 mei 2018

Bedankt Mariella:

Foto: SP

Mariella bedankt iedereen die op welke manier ook betrokken is geweest voor SP Boxmeer.

Jaren geleden heb ik zelf als bestuurslid samen met het bestuur ingestemd dat er geen dubbelfuncties zouden mogen zijn in de fractie en het bestuur. Bij dubbelfuncties krijg je te zware belasting op onze vrijwilligers met overbelaste mensen tot gevolg. Tevens is het niet strikt gescheiden zijn van fractie en bestuurlijke verantwoordelijkheden lastig omdat beiden toch echt verschillen van elkaar. Zelf ben ik (was ik ) daar door de afgelopen jaren heen een goed voorbeeld van. Ik was in het verleden immers voorzitter, organisatie secretaris, hulpdienst medewerker en raadslid sociaal domein allemaal tegelijk. Ik heb intern binnen het bestuur dan ook al voor de verkiezingen aangegeven dat nu we weer meer nieuwe jonge aanwas hebben die staan te popelen om taken over te nemen, het voor mij een goed moment is om na 9 jaar in het bestuur te hebben gezeten nu een stapje terug te doen. Waardoor ik mij alleen nog maar hoef te concentreren op mijn hulpdienst taken, mijn fractie taken in de gemeente en mijn inval fractie taak binnen de provinciale staten voor zo kort of zolang het nog nodig is.  

Theo Weenink neemt heeft dan ook op mijn verzoek en na overleg binnen het bestuur (reeds op 17 april 2018) mijn taak als voorzitter over en is nu als ad interim voorzitter aangesteld.  Ons bestuur zal versterkt gaan worden door jonge mensen een verjonging die onze afdeling sterker en toekomstbestendig maakt (een ieder kan uiteraard solliciteren).  Na de zomervakantie komt er een voorstel van het bestuur aan de leden op de algeme ledenvergadering voor de nieuwe bestuurssamenstelling. Ik ben ervan overtuigd dat er goede bestuurskandidaten opstaan om het stokje over te nemen. Tot dan wens ik de huidige bestuursleden heel veel succes met SP Boxmeer.

Als SP Boxmeer danken wij Mariëlla enorm voor al haar inzet. Haar vakkundigheid en haar tomeloze energie hebben er aan bijgedragen dat wij al die jaren een goede afdeling hebben kunnen draaien. In de ledenvergadering van september 2018 zullen wij haar natuurlijk in het zonnetje zetten.

Reactie toevoegen

U bent hier