h

Fractievoorzitter Johan Koelman geeft gastles op ROC:

28 april 2018

Fractievoorzitter Johan Koelman geeft gastles op ROC:

Foto: Johan

Leerlingen van het ROC Leijgraaf kregen voor het vak "Duurzaamheid"
de opdracht om per gemeente een politieke partij te benaderen om
te vertellen over de duurzaamheid in hun programma. De groep van leerlingen die de gemeente Boxmeer had om te benaderen heeft in van alle verkieizngsprogramma's het programma van SP Boxmeer uitgekozen. Daaruit volgde het eerste contact met Johan Koelman.  Op  donderdag 26 april heeft Johan een gastles kunnen geven over de standpunten van de SP inzake duurzaamheid.

Johan vertelde dat duurzaamheid zich uitstrekt van verantwoord ondernemen
door boeren tot actief insteken op duurzame ontwikkeling door gemeenten.
Van aardgasloos bouwen tot zonnepanelen, van aardwarmte tot waterkrachtcentrales. Alles is aan bod geweest en ondertussen was er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Foto: SP

Foto: SP

Na de presentatie is Johan tussen de leerlingen gaan zitten en heeft als publiek nog meegedaan met de andere groepen die andere gemeenten vertegenwoordigde en waarbij zij een politieke partij hadden uit gekozen.   Elke groep had een andere manier van presenteren, vooral de discussie met elkaar gaf soms leuke reacties wanneer de meningen verschilden.

 

U bent hier