h

Super 'Superzaterdag' in Boxmeer

5 juli 2017

Super 'Superzaterdag' in Boxmeer

Foto: SP Boxmeer / boxmeer.sp.nl

Zaterdag 1 juli hebben we een mooie informatieve 'SUPERZATERDAG' gehad in het Centrum van Boxmeer. Dit keer met de aanwezigheid van tweede-kamer fractievoorzitter Emile Roemer en onder het genot van een gratis ijsje. De ijsjes hadden wij als SP Boxmeer ingekocht bij onze plaatselijke ijssalon 'Rembrandt' onder het motto: Doe sociaal, Koop lokaal. Ook Emile heeft voor ons 'n ijsje uitgeschept!

Met een enquete hebben we inwoners gevraagd wat ze vinden van 1 land v Cuijk, samenwerken of zelfstandig blijven. Diverse discussie zijn gevoerd met voor en tegenstanders waar soms zeer verrassende inzichten bij zaten.

Daarnaast hebben we gevraagd naar de ervaringen in de WMO en de jeugdzorg, en kregen we van onze burgers informatie over de sociale werkplekken. Goede, warme maar soms ook trieste gebeurtenissen komen dan boven water, hiervoor heeft onze SP hulpdienst dan het aanbod kunnen doen om mensen vooruit te helpen met het regelen van de bureaucratische zaken.

We zijn ook aangesproken op de effecten van de uitwerking van de versnelde transitie veehouderij van de Provinciale Staten. Dit gaan we goed bekijken en uitzoeken om zo nodig passende actie hierop ondernemen.

Reactie toevoegen

U bent hier