h

SP in actie voor flatbewoners “cuijk noord”

22 juni 2017

SP in actie voor flatbewoners “cuijk noord”

Foto: SP

Maandag 12 juni zijn we benaderd door de flatbewoners van Cuijk noord. Een bewoonster van de flat heeft foto’s vrijgegeven over de situatie van de balkons, deze zijn namelijk niet meer te betreden. De bewoners hebben een brief gekregen van Mooiland Maasland dat alle balkons in de hele flat de Valuwe niet meer betreden mogen worden en zijn afgesloten met schotten.

Toen we dit hoorden zijn we langs gegaan en hebben verhaal gehaald, hoe de bewoners dit ervaren. Door de verhalen zijn wij als SP in actie gekomen. We hebben ondertussen handtekeningen verzameld en bewoners geïnterviewd over deze situatie. We hebben ook SLCG media groep Cuijk erbij gehaald. We gaan door met deze actie tot we ons doel hebben bereikt. Zodat de bewoners weer een veilig thuis hebben.

 

Reactie toevoegen

U bent hier