h

SUPERZATERDAG SP BOXMEER: EEN GESLAAGDE EN ZONNIGE DAG VOL POSITIVITEIT!

1 mei 2017

SUPERZATERDAG SP BOXMEER: EEN GESLAAGDE EN ZONNIGE DAG VOL POSITIVITEIT!

Foto: SP Boxmeer
Afgelopen zaterdag 29 april heeft SP Boxmeer een SUPERZATERDAG
gehouden die volledig in het teken stond van de inwoner van Boxmeer. 
 
Op deze SUPERZATERDAG hebben we geprobeerd met een groep van 15 man aan
te kloppen (bellen) bij de inwoners thuis. Tijdens deze zaterdag stond de wijk Bakelgeert-noord centraal. We hebben de vragenlijsten die we eerder verspreid hadden, opgehaald bij de bewoners thuis en getracht om het gesprek aan te gaan met de bewoner. Om te kijken wat leeft en speelt in de wijk. 
 
Er zijn vele mooie gesprekken gevoerd en de enquetes die zijn
opgehaald zijn goed ingevuld. Deze vragenlijsten en de daarbij aangegeven
punten en of knelpunten zullen wij gaan onderzoeken en zonodig de daarbij behorende  actie op gaan ondernemen. 

                 

Foto: SP Boxmeer

Op deze dag werd Boxmeer "SP rood" gekleurd en heeft de SP zich wederom ingezet voor de maatschappij en de problemen die er momenteel spelen. SP Tweede Kamerlid Renske Leijten en onze eigen Theo Weenink gaven op deze dag het startsein! En samen met raadsleden,bestuursleden en onze trouwe leden die allemaal hun vrije zaterdag hebben opgeofferd, was de SP in Boxmeer zichtbaar actief.

We willen langs deze weg iedereen die mee geholpen heeft enorm bedanken en we spreken daarom onze waardering hiervoor ook uit. Zonder onze vrijwilligers bestaan we niet en kunnen we ook niet zulke mooie acties voeren.

               
Foto: SP Boxmeer
                     

U bent hier