h

Verkiezingsstrijd en Campagnetijd

20 februari 2017

Verkiezingsstrijd en Campagnetijd

Foto: SP / sp.boxmeer.nl

Na een flinke aanloop periode gaan nu alle remmen los. Heel Nederland kleurt in alle kleuren van alle politieke partijen die Nederland rijk is. Om er horendol van te worden. De ene nog gekker en groter dan de andere. 

Zo ook de SP, heerlijk verfrissend en in opvallende kleuren. Zelfs al is het donker dan vallen we nog op. Schijnt de zon zijn we zichtbaar, is het een regenachtige dag en grijs buiten dan zijn we ook zichtbaar en laten we de straten weer vrolijk kleuren. Kortom u kunt niet om ons heen. 

Inmiddels is de campagne ook in Boxmeer flink van start gegaan en kleuren Boxmeer en de kerndorpen al aardig SP. We timmeren flink aan de weg op de sociale media kanalen. En zijn zichtbaar in de pers. We zullen deze campagne tijd dan ook veel van ons laten horen. U zult ons zoals u gewend bent ons vaak aantreffen op straat en in de dorpen. Hou Facebook, Twitter, Instagram en onze website in de gaten voor alle foto's en acties die we houden.

Foto: SP / boxmeer.sp.nl
 
Foto: SP / boxmeer.sp.nl

Laten we samen knallen en zorgen dat de SP groter wordt en dat we een mooie uitslag krijgen op 15 maart!

U bent hier