h

SP bezoekt dorpsraad Vortum-Mullem

6 oktober 2016

SP bezoekt dorpsraad Vortum-Mullem

Afgelopen maandag zijn de SP raadsleden Mariëlla van Wijnen-Heijs en Wilbur van den Hoven te gast geweest bij de vergadering van de dorpsraad van Vortum-Mullem. Hieronder een kort verslag.

Allereerst werden we allerhartelijkst ontvangen door het bestuur van de dorpsraad. De dorpsraad van Vortum-Mullem werkt naast het bestuur verder met diverse werkgroepen, wat ze erg goed bevalt. De vergadering werd in een open sfeer goed en ook strak geleid.

Vanuit de werkgroep wonen werd aangegeven dat het “Huiskamerproject” 6 oktober van start gaat in een lokaal van de school. Op 3 november om 9.30 u is de officiële opening van dit “Huiskamerproject”, houdt de plaatselijke pers even in de gaten als u hierheen wilt gaan.

Zie voor een uitgebreid verslag de notulen van de dorpsraad voor meer info:
http://www.vortum-mullem.info/Nieuws.aspx?RecID=d1ecd7c1-20cb-45c4-b8d8-...
Tijdens de rondvraag kwamen er ook nog enkele vragen aan de SP raadsleden zoals: “Wij als dorpsraad signaleren dat ouderen die het financieel krap hebben en alleen hun AOW hebben nauwelijks geld overhouden om mee te doen met sociale activiteiten, zoals bv. het huiskamerproject waar we mee van start gaan. Is het mogelijk dat ouderen die weinig te besteden hebben voor een tegemoetkoming in de kosten in aanmerking kunnen komen, zoals dit ook met de jeugd gebeurt in het kader van contributie betaling voor een sportvereniging.”
Deze handschoen nemen we op want niet voor niets hebben wij als SP in ons beginsel programma staan Eerlijk, Sociaal en Gelijkwaardig!

Reactie toevoegen

U bent hier