h

Geen antwoorden, dan actie!

8 oktober 2016

Geen antwoorden, dan actie!

Na 10 weken wachten op antwoorden van vragen van de SP waren bewoners van de Wim de Körverstraat en de SP het zat. Ondanks diverse toezeggingen bleven ook deze week de antwoorden uit. Genoeg reden om maar eens verhaal te halen op het gemeentehuis. Op woensdag 5 oktober heeft de SP samen met de bewoners gevraagd waar de antwoorden bleven. De actie had succes.

Foto: Ingrid Driessen

Binnen 2 uur waren de antwoorden er en hoewel summier was de toelichting die de SP van wethouder Verstraaten kregen genoeg om te weten dat er geen ontsluiting naar de Wim de Körverstraat komt vanaf het industriegebied.

De SP wil wel naar het college meegeven dat er een mogelijkheid tot uitstel bestaat. Als wij weten waarom de beantwoording langer duurt hebben we daar begrip voor. Communicatie blijft het toverwoord.

U bent hier