h

SP Boxmeer liep mee tijdens Daags na de Tour

28 juli 2016

SP Boxmeer liep mee tijdens Daags na de Tour

Foto: Shaxawan Dukane
Afgelopen maandag 25-07-16 is Boxmeer even het Parijs van Frankrijk. Daags na de Tour is de eerste criterium die gereden word na de Tour de France. Voor alle wielerfans en mensen die graag bekende Nederlanders spotten the place to be.

Een mooi evenement wat al vele jaren een terugkerende traditie is. Zo ook de traditie wat betreft de SP.
De SP loopt al jaren trouw mee in de reclame karavaan. Elk jaar met de welbekende sponzen, die graag worden aangepakt. Maar niet alleen de sponzen zijn gewild ook de winkelwagen muntjes, de ballonnen en buttons zijn populair. Al dit moois word uitgedeeld door een groep actieve en enthousiaste leden en natuurlijk niet te vergeten "onze" Emile Roemer. De absolute publiekslieveling.

Al met al een zeer geslaagde avond. We hebben nauwelijks spullen over wat betekend dat het zeer druk was langs het parcour. En de sfeer is niet in een woord te beschrijven maar fantastische komt het dichts in de buurt.

Tot volgend jaar!

 

Foto: Shaxawan Dukane

Foto: Shaxawan Dukane

Foto: Shaxawan Dukane

Reactie toevoegen

U bent hier