h

SP Boxmeer stelt TTIP aan de orde

24 november 2015

SP Boxmeer stelt TTIP aan de orde

TTIP, het op hande zijnde handelsverdrag met Amerika, is door de SP Boxmeer aan de orde gesteld. De SP heeft in haar landelijke blad al aandacht besteed aan TTIP, maar Arjen Lubach stelt het hier nog eenvoudiger. 

De SP heeft in de raad meerdere keren duidelijk gemaakt wat de gevaren voor Boxmeer kunnen zijn en verzocht dit standpunt van Boxmeer bij de minister uit te dragen. Onze motie hierover tijdens de begrotingsbehandeling is door alle andere partijen weggestemd. 

Alle andere fracties van de raad vinden dit geen zaak voor Boxmeer, maar alleen voor de landelijke politiek. Hiermee wordt voorbij gegaan aan de gevolgen die TTIP in de toekomst kan veroorzaken bij ondernemers en voor de gemeente Boxmeer. 

Naar de mening van de SP een gemiste kans.

Reactie toevoegen

U bent hier