h

Heeft u uw PGB op tijd ontvangen?

25 maart 2015

Heeft u uw PGB op tijd ontvangen?

Beste inwoners van de gemeente Boxmeer. Zoals u wellicht vernomen hebt gaat het in Nederland nog steeds niet goed met de uitbetaling van de PGB gelden. Zie ook de berichtgeving hierover in bv. de Volkskrant (www.volkskrant.nl/alle-nieuws-over-persoonsgebonden-budget-pgb/)

De SP in Boxmeer wil graag van de inwoners van de gemeente Boxmeer die een PGB krijgen weten of men de PGB gelden op tijd ontvangen heeft. Heeft u alles ontvangen en klopt het bedrag? Zo niet, is er dan een specifieke reden voor? En heel belangrijk, komt u door het niet (volledig) ontvangen van uw PGB in de problemen m.b.t. bijvoorbeeld huur, betaling ziektekosten, huisuitzetting, eet- en leefgeld  of ondervindt u andere nare gevolgen.

Mail dit s.v.p. naar boxmeer@sp.nl t.a.v. raadslid Mariëlla van Wijnen-Heijs. Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

Reactie toevoegen

U bent hier