h

Wielerspektakel 'Daags na de Tour' weer in Boxmeer

29 juli 2014

Wielerspektakel 'Daags na de Tour' weer in Boxmeer

Al vanaf 1974 is het wielerspektakel 'Daags na de Tour' al te zien in Boxmeer. Hier komen jaarlijks tienduizenden mensen kijken naar het wielrennen en, zeker niet onbelangrijk, proeven van de geweldige sfeer die er elk jaar weer heerst. Dit jaar was het al weer de 40e keer dat de ronde werd  georganiseerd.

Vlak voor de start van de prof-wedstijd is er ook altijd een heuse reclamekaravaan zoals deze ook in de tour zelf gehouden wordt.De SP is al vanaf 1980 met heel veel plezier deelnemer in de reclamekaravaan van deze ronde. Een groot aantal SP-ers nemen deel om aan het publiek leuke hebbedingetjes uit te delen. Op deze manier laten we zien dat de SP dan ook een partij is die tussen de burgers staat. Geen partij die daar aan kan tippen en we mogen met ons allen daar trots op zijn.

De afgelopen twee jaar was de SP met de tractor en de SP caravan op tour met de leden van de SP Boxmeer.

Hieronder een korte fotoimpressie.

Reactie toevoegen

U bent hier