h

Handtekeningenactie op Koningsdag

26 april 2014

Handtekeningenactie op Koningsdag

Foto: SP

Onder een stralend zonnetje gaf de SP Cuijk acte de présence op het Louis Janssenplein om handtekeningen in te zamelen tegen de voorgenomen sluiting van 800 van de 1300 verzorgingshuizen.

Veel positieve reacties op deze prachtige dag. "Jullie ondernemen tenminste nog iets", en "Jammer dat jullie niet in het college zitten. Alleen de SP hoor je nog na de verkiezingen". Ook negatieve: "Deze regering gaat toch gewoon door met zijn afbraakbeleid, daar helpt een handtekening meer of minder niet tegen". De positiviteit overheerste gelukkig. Al met al een geslaagde dag. Hopelijk heeft het veel handtekeningen opgeleverd. Woensdag gaan we weer verder met onze actie(s). 

Reactie toevoegen

U bent hier