h

De aftrap naar een nieuwe coalitie

22 maart 2014

De aftrap naar een nieuwe coalitie

De SP is in Cuijk de grootste partij geworden! Als grootste partij neemt zij het voortouw bij het vormen van een college.

De SP stelt een informateur aan, die in gesprek gaat met alle Cuijkse partijen in de gemeenteraad om er achter te komen hoe die tegen de verkiezingsuitslag aankijken. Jules Iding, oud SP-wethouder in Oss, gaat die taak op zich nemen. Hij gaat de komende week onderzoeken welke partijen wel of niet met elkaar willen samenwerken. Vervolgens bekijkt hij op welke punten partijen elkaar snel kunnen vinden en waar nog een brug te slaan valt.

Voor de SP is de manier waarop de zorg in Cuijk wordt uitgevoerd het belangrijkste item. De kwaliteit van de zorg moet voorop staan, zowel voor wie zorg nodig heeft als voor het personeel. 

Reactie toevoegen

U bent hier