h

SP Cuijk overhandigt handtekeningen voor behoud huisarts Valuwe aan wethouder Stoffels

13 februari 2014

SP Cuijk overhandigt handtekeningen voor behoud huisarts Valuwe aan wethouder Stoffels

Een handtekeningenactie van de SP om de huisarts en apotheek voor de wijk te behouden, leverde in amper 4 uur tijd bijna 500 handtekeningen op. Deze zijn op 12 februari door de SP, aangevoerd door lijsttrekker Bregje van Lieshout, aan wethouder Stoffels overhandigd.

Foto: SP

Met deze handtekeningen wil de SP dat de wethouder zich gesterkt voelt in zijn gevecht voor het behoud van de huisarts, en andere zorgvoorzieningen, in de Valuwe. 
De wethouder is van mening dat er alles aan gedaan moet worden om een zorgcentrum in de wijk te behouden. Daarvoor bestaan volgens hem ook concrete plannen die uitwerking behoeven. De SP wees de wethouder er op dat de gesprekken over de revitalisering al 15 jaar geleden begonnen, en er toen reeds sprake was van een zorgas in de wijk. Juist dit was één van de redenen voor de bezorgdheid van de bewoners. 
Volgens de wethouder waren de crisis, geld en derde partijen verantwoordelijk voor de vertraging in het traject. Ook hij wil zo snel mogelijk plannen omzetten in daden. Hopelijk helpen de handtekeningen van de bewoners  daarbij. 

Reactie toevoegen

U bent hier