h

Jeugdafdeling SP: Boxmeer kleurt ROOD

12 februari 2014

Jeugdafdeling SP: Boxmeer kleurt ROOD

De eerste stappen op weg naar een Boxmeerse SP-jeugdafdeling ROOD werpen hun vruchten af. De nummers 5, 6 en 7 van de kandidatenlijst Tom Lensen, Jaap van Densen en Dennis Roemer hebben de aanzet gedaan om links georiënteerde en in de lokale politiek en maatschappij geïnteresseerde jongeren bij elkaar te brengen.

Zij zijn hierin begeleid en ondersteund door landelijk ROOD-voorzitter Lieke Smits. De eerste vrucht wordt op maandag 17 februari aanstaande geplukt. Dan vindt de eerste, officieuze ROOD-bijeenkomst plaats. De aftrap hiervoor wordt verricht door onder andere landelijk SP-leider Emile Roemer.

De SP-jongerenafdeling ROOD in wording: Dennis Roemer, Jaap van Densen, Tom Lensen en Lieke Smits (v.l.n.r.)

Verder zal ook scheidend gemeenteraadslid Theo Weenink aanwezig zijn. Dit  omdat hij bij uitstek voor de jongeren een voorbeeld kan zijn van hoe je door middel van ‘actie voeren’ resultaten kan boeken bij én in de politiek. De bijeenkomst begint om acht uur ’s avonds in hotel De Baronie aan de Spoorstraat in Boxmeer en is openbaar voor alle jongeren uit de gemeente Boxmeer tussen de 14 en 28 jaar die zich tot ROOD aangetrokken voelen.

Reactie toevoegen

U bent hier