h

Emile Roemer bezoekt Cuijk

15 februari 2014

Emile Roemer bezoekt Cuijk

Foto: SP

Fotografie:  © Exclusief4man.com

Enorm veel belangstelling bij het bezoek van Emile Roemer aan Cuijk
 

Een zeer geslaagde dag. Dat was het overheersende gevoel van alle vrijwilligers die zich ingezet hebben voor deze verkiezingspromotie. Al om kwart voor 10 kwam de soepexpress aan op het plein bij het gemeentehuis, en om 10 uur wemelde het van de vrijwilligers die meehielpen met het opzetten van de soepexpress, het opblazen van ballonnen, etc.

Emile kwam klokslag 11 uur aan. En na een kort gesprekje met wat plaatstelijke SP-prominenten ging hij aan de slag. Met bezoekers van het winkelcentrum werd een praatje gemaakt. Ook ging hij soep uitdelen. Ondertussen werd er druk geflyerd, ballonnen aan kinderen uitgedeeld, SP-schuursponsjes uitgereikt, en gediscussieerd met voorbijgangers. 20 man sterk. Wat was het mooi al dat rood in het winkelcentrum!!

Cuijk weet nu dat de SP aan de verkiezingen meedoet!

Reactie toevoegen

U bent hier