h

Met de bus mee naar BASTA! Meld je aan.

13 september 2013

Met de bus mee naar BASTA! Meld je aan.

BASTA! nu de ommezwaaiBOXMEER - De SP Boxmeer roept iedereen in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg op om deel te nemen aan de grote manifestatie die de titel ‘Basta, de Ommezwaai’ heeft gekregen. Deze wordt op 21 september in Amsterdam gehouden onder aanvoering van ondermeer Emile Roemer.

Meld je aan als je mee wilt. Bij voldoende aanmeldingen regelt de SP vervoer.

Prinsjesdag nadert en de stemming in het land raakt gaandeweg meer verontrust over wat dit kabinet aan plannen heeft gepresenteerd en nog wil presenteren. Vandaar dat Emile Roemer met een aantal organisaties heeft besloten om een breed verzet te starten. Startpunt daarvoor wordt een grote manifestatie en een mars van Beursplein naar de Dokwerker op zaterdag 21 september in Amsterdam.

De SP houdt tot die dag in het hele land een flyeractie in winkelcentra en dorpen. De flyers roepen eveneens op om mee te gaan naar Amsterdam. Bij voldoende deelname wordt vanuit Boxmeer busvervoer geregeld. Kosten 5 euro pp. (kinderen 2,50 €) Opgave kan via boxmeer@sp.nl als u mee wilt met SP Boxmeer. De bus vertrekt om 10.15 uur aan de voorkant van het NS station te Boxmeer.

Ga ook mee op 21 september naar Amsterdam,
BASTA, de Ommezwaai. Laat ook via Facebook weten dat u komt!

/nieuws/2013/09/basta-nu-de-ommezwaai

U bent hier