h

We hadden onze strijdbaarheid vast moeten houden

1 oktober 2012

We hadden onze strijdbaarheid vast moeten houden

NU SPDat was de belangrijkste conclusie tijdens de SP-partijraad van afgelopen zaterdag in Amersfoort. De grootste fout die we als SP tijdens de verkiezingscampagne gemaakt hebben is dat we te veel op een roze wolk leefden (met de hoge peilingen), en dat we ons hebben laten verleiden om geen fouten te maken om de sympathie van de mensen vast te houden. Die behoudendheid was fout, we hadden juist onze strijdbaarheid moeten vasthouden, want dat is onze kracht en dat heeft ons groot gemaakt. Emile: “laten we dat nooit meer vergeten en als les boven ons bed spijkeren”.
Voor de hele speech van Emile Roemer zie de link naar de NOS: http://nos.nl/video/424062-spleider-roemer-haalt-uit-naar-de-pvda.html

U bent hier