h

SP Campagne - zaterdag 1 september in Boxmeer met Emile Roemer

30 augustus 2012

SP Campagne - zaterdag 1 september in Boxmeer met Emile Roemer

NU SP!Komende zaterdag 1 september gaan we met zijn allen campagne voeren voor de SP in Boxmeer. Ook "onze" Emile Roemer en een delegatie van de landelijke SP zal hierbij aanwezig zijn. Dit gaan we groots aanpakken. Hiervoor zal onder andere het SP ijSPaleis met het nieuwe tomatenijs komen en zal de SP huisband "Spic 'n Span" met Emile meekomen om een gezellig sfeertje te creëren.

Daarnaast staat ons zaterdag een groot mediacircus te wachten. We hebben een dertigtal aanmeldingen van zowel de nationale en internationale media. Schrijvende pers, radio en televisie zijn geïnteresseerd in de campagne en de opkomst van de SP en Emile Roemer. Dit is natuurlijk leuk om eens mee te maken dus wil je Emile een vraag stellen, de hand schudden of persoonlijk succes wensen? Van 13:00 uur tot circa 15:00 uur zijn we aanwezig in het centrum van Boxmeer. We zouden het geweldig vinden als jullie langs komen om de SP en Emile te steunen. Laten we zorgen dat de SP de grootste partij wordt, help Emile het torentje in. Emile is er klaar voor, jullie ook?

Want jullie keuze is erg belangrijk, we kunnen nu Nederland veranderen. Doen we het na 12 september liberaal of sociaal? Doorgaan met snoeien of bouwen aan een beter Nederland? De SP staat voor een sociale uitweg uit de crisis. En de SP is er klaar voor. Wie op 12 september SP stemt, helpt mee aan een beter Nederland.

Hopelijk tot zaterdag.

PS. Mocht je aanstaande zaterdag tijd en zin hebben om mee te helpen bij de campagne meld je dan aan via wilbur@tomaatnet.nl. We starten met opbouwen om ca. 12:00 uur.
U bent hier