h

Boxmeer adviseert NL: Doe Emile maar dit keer!

23 augustus 2012

Boxmeer adviseert NL: Doe Emile maar dit keer!

NU SPOp 12 september zijn er weer Tweede Kamer verkiezingen, de SP verkiezingscampagne is inmiddels van start gegaan. Ook in Boxmeer zal de SP zijn standpunten aan iedereen kenbaar maken. Hiervoor doet de SP-campagne volgende week zaterdag, 1 september Boxmeer aan. Ook het prominente Boxmeerse SP lid en tevens lijsttrekker van de SP Emile Roemer zal hierbij aanwezig zijn. Vanaf 13:00 uur kunt u ons treffen in het centrum van Boxmeer.

Naast de aanwezigheid van Emile Roemer is er muziek en ander vermaak. Uiteraard zijn er vele SP-ers aanwezig om de bekende SP sponsjes uit te delen en uw vragen te beantwoorden. Ook voor een lekkere versnapering kunt u op 1 september bij de SP terecht. Dus heeft u vragen of advies nodig kom dan 1 september want uw keuze is ontzettend belangrijk. Doen we het na 12 september liberaal of sociaal? Doorgaan met snoeien of bouwen aan een beter Nederland? De SP staat voor een sociale uitweg uit de crisis. En de SP is er klaar voor.

Wie op 12 september SP stemt, helpt mee aan een beter Nederland.


Verkiezingsprogramma
Standpunten

U bent hier